Governmental Switchboard - Something Stupid

Det är varmt och fint

Det finns så mycket som är så fint och som jag skulle vilja ha hemma. Något som är väldigt skönt och väldigt fint är heltäckningsmattor, det är så mysigt att sätta fötterna i mattan på morgonen och inte behöva mötas av ett kallt golv. Speciellt på vintern, så det är något jag tycker man ska tänka över om man har möjlighet till det. 
Mina föräldrar har skaffat det på deras övervåning och det är väldigt mysigt och det är väldigt ljuddämpande så man sover väldigt bra för det blir så tyst.
Ja först tänka jag att va? Ska ni ha heltäckningsmatta, men det visade sig vara så otroligt skönt. Verkligen något att tänka på.

Finns mycket att göra om hemma 

Ja det finns så mycket som man kan göra om hemma och det kommer ju hela tiden nya idéer på vad man kan göra och det är ju super kul att det finns så mycket man kan välja på och det är så kul att man kan variera så pass mycket. Ja det är verkligen något som är kul och bra tycker jag. 
Jag har många olika idéer på vad jag vill göra hemma, det beror liksom på vilken av stilarna man ska gå på. Vill man ha ljust och fräscht eller vill man ha lite mer lantlig stil eller vill man ha lite retro med färg och form. 
Ja det finns ju så mycket som är fint och det tycker jag kan vara lite svårt att välja mellan. Vilken stil vill jag helst ha, för många stilar är ju fina men så måste man fråga sig vilken som kommer att passa en bäst att leva i. För det ger ju skillnad på något som man tycker är fint och något som man trivs att leva med.
Så det gäller att komma fram till det förs och se.